Trouwreportage

 

Jaaaa gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Het regelen van alle leuke dingen voor de mooiste dag van jullie leven kan beginnen. Op jullie eigen manier willen jullie een onvergetelijke dag, waar de liefde vanaf spat. En  dan kan een trouwfotograaf natuurlijk niet ontbreken om ervoor te zorgen dat jullie een eeuwige herinnering hebben aan de meest bijzondere dag uit jullie leven! 

En daar kom ik, Sandra in beeld! Ik ben een trouwfotograaf uit Sleen, dit ligt vlakbij Emmen. Ik ben heel flexibel en vind reizen niet erg. Creatief, impulsief en altijd vrolijk. En op jullie trouwdag vooral een heel enthousiast en professionele fotograaf.


De woorden die kenmerkend zijn voor mijn fotografie stijl zijn verhalend, puur, intiem, sfeervol warm en liefdevol. 
Ik vind het belangrijk om jullie dag verhalend te vertellen en de echte momenten vast te leggen met een lach en een traan. Voor mij gaat het vastleggen van de sfeer en het gevoel van jullie dag.  Spreekt het werk dat ik maak jullie aan? Neem dan even contact met mij op om te bekijken of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag.

 

Rating: 3.25 sterren
4 stemmen

Investering


Je boekt mij als fotograaf op jullie bruiloft voor het starttarief van 
€1550,-
Dit is inclusief 6 uur fotografie. 
‚Äč
Wil je mij langer boeken? Dat kan uiteraard! Kies bijvoorbeeld voor het Exclusive pakket, dan ben ik er de hele dag bij! 
Klik op de button hieronder voor de trouwbrochure 2023.

 

Gaan jullie trouwen in 2022? Stuur me dan even een mailtjeReviews

Timon & Thessa

Ontzettend bedankt voor je inzet op onze trouwdag. We hebben je op de dag zelf niet heel veel gesproken, maar misschien was het ook precies de juiste houding van jou waardoor we ons zo op ons gemak voelden bij jou. We vinden de foto's prachtig, een herinnering voor altijd. Heel erg bedankt!

Danny & Titisa

FAN-TAS-TISCH! We zijn echt zo zo zo zo blij met jou Sandra. We zitten helemaal weg te smelten bij het kijken van de foto's!

Sten & Josje

Sandra was de hele dag aanwezig op onze bruiloft en wist precies wat we wilden! Ook hebben we een pre weddingshoot bij haar afgenomen, supertof! Het zijn prachtige foto's geworden!

Marijn & Sarah

Wauw! Wat een ontzettend gave foto's! Iedereen vindt ze echt geweldig! We zijn heel blij dat je onze trouwdag hebt vastgelegd. Precies zoals we zijn, heel erg bedankt Sandra!

Beschikbaarheid checken?

Benieuwd of ik beschikbaar ben? Vul onderstaand formulier in en wie weet zien we elkaar snel!