Trouwreportage

 

Jaaaa gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Het regelen van alle leuke dingen voor de mooiste dag van jullie leven kan beginnen. Op jullie eigen manier willen jullie een onvergetelijke dag, waar de liefde vanaf spat. En  dan kan een trouwfotograaf natuurlijk niet ontbreken om ervoor te zorgen dat jullie een eeuwige herinnering hebben aan de meest bijzondere dag uit jullie leven! 

En daar kom ik, Sandra in beeld! Ik ben een trouwfotograaf uit Sleen, dit ligt vlakbij Emmen. Ik ben heel flexibel en vind reizen niet erg. Creatief, impulsief en altijd vrolijk. En op jullie trouwdag vooral een heel enthousiast en professionele fotograaf.


De woorden die kenmerkend zijn voor mijn fotografie stijl zijn verhalend, puur, intiem, sfeervol warm en liefdevol. 
Ik vind het belangrijk om jullie dag verhalend te vertellen en de echte momenten vast te leggen met een lach en een traan. Voor mij gaat het vastleggen van de sfeer en het gevoel van jullie dag.  Spreekt het werk dat ik maak jullie aan? Neem dan even contact met mij op om te bekijken of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag.

 


Investering


Je boekt mij als fotograaf op jullie bruiloft voor het starttarief van 
€1697,-
Dit is inclusief 6 uur fotografie en een 20x20 foto album.
‚Äč
Wil je mij langer boeken? Dat kan uiteraard!
Vul hieronder het contact formulier in, dan laat ik je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag en stuur ik mijn trouwbrochure toe.

 


Brochure ontvangen en beschikbaarheid checken?

Benieuwd of ik beschikbaar ben? Vul onderstaand formulier in en wie weet zien we elkaar snel!

Maarten & Kellie

Erik-Jan & Inge