Trouwreportage

 

Jaaaa gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Het regelen van alle leuke dingen voor de mooiste dag van jullie leven kan beginnen. Op jullie eigen manier willen jullie een onvergetelijke dag, waar de liefde vanaf spat. En  dan kan een trouwfotograaf natuurlijk niet ontbreken om ervoor te zorgen dat jullie een eeuwige herinnering hebben aan de meest bijzondere dag uit jullie leven! 

En daar kom ik, Sandra in beeld! Ik ben een trouwfotograaf uit Sleen, dit ligt vlakbij Emmen. Ik ben heel flexibel en vind reizen niet erg. Creatief, impulsief en altijd vrolijk. En op jullie trouwdag vooral een heel enthousiast en professionele fotograaf.


De woorden die kenmerkend zijn voor mijn fotografie stijl zijn verhalend, puur, intiem, sfeervol warm en liefdevol. 
Ik vind het belangrijk om jullie dag verhalend te vertellen en de echte momenten vast te leggen met een lach en een traan. Voor mij gaat het vastleggen van de sfeer en het gevoel van jullie dag.  Spreekt het werk dat ik maak jullie aan? Neem dan even contact met mij op om te bekijken of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag.

 

Investering

Dit tarief is inclusief:

  • Alle door mij geselecteerde beelden in hoge resolutie ( minimaal 300 foto's vanaf 6 uur fotografie )
  • Een preview met minimaal 30 foto's binnen 2 dagen
  • Een online prive galerij welke je kan delen met vrienden en familie met alle foto's in hoge resolutie
  • Een mooi fotoalbum met linnen kaft en 10 spreads (20x20)

Reviews

T&T

Ontzettend bedankt voor je inzet op onze trouwdag. We hebben je op de dag zelf niet heel veel gesproken, maar misschien was het ook precies de juiste houding van jou waardoor we ons zo op ons gemak voelden bij jou. We vinden de foto's prachtig, een herinnering voor altijd. Heel erg bedankt!

D&T

FAN-TAS-TISCH! We zijn echt zo zo zo zo blij met jou Sandra. We zitten helemaal weg te smelten bij het kijken van de foto's! En dan moet je onze bruiloft nog fotograferen! We hebben moeite met het kiezen voor de foto's voor onze uitnodiging, haha!

Beschikbaarheid checken?

Benieuwd of ik beschikbaar ben? Vul onderstaand formulier in en wie weet zien we elkaar snel!