Jullie gaan trouwen!

 

Jaaaa gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Het regelen van alle leuke dingen voor de mooiste dag van jullie leven kan beginnen. Op jullie eigen manier willen jullie een onvergetelijke dag, waar de liefde vanaf spat. En  dan kan een trouwfotograaf natuurlijk niet ontbreken om ervoor te zorgen dat jullie een eeuwige herinnering hebben aan de meest bijzondere dag uit jullie leven! 

En daar kom ik, Sandra in beeld! Ik ben een trouwfotograaf uit Sleen, dit ligt vlakbij Emmen. Creatief, impulsief en altijd vrolijk. En op jullie trouwdag vooral een heel enthousiast en professionele fotograaf waar jullie lekker jezelf bij kunnen zijn. Het is zo speciaal en bijzonder dat ik deel uitmaak van zon speciale dag van 2 mensen die de liefde vieren. Ik ben altijd op zoek naar de mooie, speciale momenten. Juist die momenten die je je voor altijd zou willen herinneren. Dat zijn de momenten die ik met liefde vastleg.


De woorden die kenmerkend zijn voor mijn fotografie stijl zijn verhalend, puur, intiem, sfeervol warm en liefdevol. 
Ik vind het belangrijk om jullie dag verhalend te vertellen en de echte momenten vast te leggen met een lach en een traan. Voor mij gaat het vastleggen van de sfeer en het gevoel van jullie dag.  Spreekt het werk dat ik maak jullie aan? Neem dan even contact met mij op om te bekijken of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag!

 Bruidsparen aan het woord

Ik kan je zelf vertellen wat ik allemaal belangrijk vind en waarom ik zoveel liefde heb voor mijn vak. Maar het is natuurlijk NOG leuker om dit te kunnen lezen van bruidsparen van wie ik hun dag al vastgelegd heb!

Renco & Renate

"WAUW WAUW WAUW

Wat prachtig! We zijn echt aan het huilen bij het zien van de foto's. Toen ik 1 foto vluchtig op de app zag die je ons stuurde, dacht ik eerst dat het een pinterest foto was. En toen zag ik dat we het zelf waren. Wauw. En daarbovenop kregen we ook nog eens allemaal leuke reacties van familie en vrienden over jou. Het was fijn om jou op onze grote dag erbij te hebben. Bedankt Sandra!"


Erik Jan & Inge

"Sandra heeft onze speciale dag op een sprookjesachtige wijze vastgelegd. Ze is daar waar nodig aanwezig maar toch "onzichtbaar". Een heerlijk mens met super leuke ideeen waardoor het mooie dynamische, niet "gemaakte" foto's zijn geworden waar de liefde van af spat!

En de ochtend na de bruiloft kregen we al een preview met een aantal foto's, wat gaaf!"


Danny & Titisa

"FAN-TAS-TISCH.

Wauw wauw wauw. We zijn echt zo blij met jou Sandra! We zitten echt helemaal weg te smelten bij het kijken van de foto's. Je hebt precies vastgelegd zoals wij zijn en precies zoals wij onze dag willen herinneren. Bedankt! "


Maarten & Kellie

"Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we direct een klik met Sandra. Zij moest onze fotograaf worden! De communicatie vooraf liep top. Sandra is een enthousiaste fotograaf met liefde voor haar vak. Dit zie je terug in de foto's. We zijn echt ontzettend blij met de prachtige reportage! "


Investering


Je boekt mij als fotograaf op jullie bruiloft voor het starttarief van 
€1997,-
Dit is inclusief 6 uur fotografie en een 20x20 luxe foto album.
‚Äč
Wil je mij langer boeken? Dat kan uiteraard!
In de brochure vind je meer informatie.

 


Vragen?

Mocht je nog vragen hebben voordat je mijn brochure opvraagt, stuur me dan gerust een whats app bericht of een mailtje. 
Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Wil je contact opnemen via whats app?

Wil je contact opnemen per e-mail?