TROUWEN

Als trouwfotograaf ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van de échte momenten. Verhalende reportages die je mee terugnemen naar jullie dag, dat is waar ik voor sta.

Ik ben een trouwfotograaf uit Sleen, dit ligt vlakbij Emmen. Creatief, impulsief en altijd vrolijk. En op jullie trouwdag vooral heel professionele fotograaf waar jullie lekker jezelf bij kunnen zijn. Het is zo speciaal en bijzonder dat ik deel uitmaak van jullie speciale dag waarop jullie de liefde vieren. Ik ben altijd op zoek naar de mooie, speciale momenten. Juist die momenten die je je voor altijd zou willen herinneren. Dat zijn de momenten die ik vastleg.


Ik vind het belangrijk om jullie dag verhalend te vertellen en de echte momenten vast te leggen met een lach en een traan. Voor mij gaat het vastleggen van de sfeer en het gevoel van jullie dag.
  Spreekt het werk dat ik maak jullie aan? Neem dan even contact met mij op om te bekijken of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag!

Ik ga niet voor 1 fantastische foto..

Ik ga voor een fantastisch verhaal. Beelden die raken.
Beelden die je mee terugnemen naar dat ene moment.Bruidsparen aan het woord

Ik kan je zelf vertellen wat ik allemaal belangrijk vind en waarom ik zoveel liefde heb voor mijn vak. Maar het is natuurlijk NOG leuker om dit te kunnen lezen van bruidsparen van wie ik hun dag al vastgelegd heb!

Renco & Renate

"WAUW WAUW WAUW

Wat prachtig! We zijn echt aan het huilen bij het zien van de foto's. Toen ik 1 foto vluchtig op de app zag die je ons stuurde, dacht ik eerst dat het een pinterest foto was. En toen zag ik dat we het zelf waren. Wauw. En daarbovenop kregen we ook nog eens allemaal leuke reacties van familie en vrienden over jou. Het was fijn om jou op onze grote dag erbij te hebben. Bedankt Sandra!"


Erik Jan & Inge

"Sandra heeft onze speciale dag op een sprookjesachtige wijze vastgelegd. Ze is daar waar nodig aanwezig maar toch "onzichtbaar". Een heerlijk mens met super leuke ideeen waardoor het mooie dynamische, niet "gemaakte" foto's zijn geworden waar de liefde van af spat!

En de ochtend na de bruiloft kregen we al een preview met een aantal foto's, wat gaaf!"


Danny & Titisa

"FAN-TAS-TISCH.

Wauw wauw wauw. We zijn echt zo blij met jou Sandra! We zitten echt helemaal weg te smelten bij het kijken van de foto's. Je hebt precies vastgelegd zoals wij zijn en precies zoals wij onze dag willen herinneren. Bedankt! "


Maarten & Kellie

"Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we direct een klik met Sandra. Zij moest onze fotograaf worden! De communicatie vooraf liep top. Sandra is een enthousiaste fotograaf met liefde voor haar vak. Dit zie je terug in de foto's. We zijn echt ontzettend blij met de prachtige reportage! "


Investering


Je boekt mij als fotograaf op jullie bruiloft voor het starttarief van 
€1997,-
Dit is inclusief 6 uur fotografie en een 20x20 luxe foto album.
‚Äč
Wil je mij langer boeken? Dat kan uiteraard!
In de brochure vind je meer informatie.

 


Vragen?

Mocht je nog vragen hebben voordat je mijn brochure opvraagt, stuur me dan gerust een whats app bericht of een mailtje. 
Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Wil je contact opnemen via whats app?

Wil je contact opnemen per e-mail?