Hi, ik ben Sandra


Ik ben Sandra. Ik ben 34 jaar en ik woon in Sleen, samen met Frank en onze drie prachtige dochters Esmee, Lauren en Sofie.

 

Fotografie is mijn manier van het vastleggen van een verhaal. Daarom maakt mijn hart een sprongetje elke keer weer wanneer ik een bruiloft of een gezin mag vastleggen. Een verhaal van A tot Z vertellen. De liefde in beeld brengen, dat is wat ik het liefste doe! En met succes!

 

Waarom ik nu ook andere fotografen coach

 

Ik fotografeer nu 4 jaar. Mijn bedrijf is zo ontzettend hard gegroeid dat ik vaak al maanden van te voren vol zit. Dit is mij natuurlijk niet komen aanwaaien. Ik heb zelf veel cursussen en masterclasses gevolgd en bijgewoond en heb meerdere coaches gehad. En daarbij vind ik het stukje "marketing via social media" meeega leuk en interessant. 

Het was begin 2022 dat ik steeds vaker de vraag van andere fotografen in mijn DM op instagram kreeg: hoe doe jij dit nu? Hoe zorg je ervoor dat je zo leuk over komt op instagram en hoe haal jij je klanten binnen?

Van daaruit is een nieuwe passie ontstaan: Iets overbrengen wat ik zelf fantastisch vind om te mogen doen: Verkopen via Instagram! Dus nu leer ik andere fotografen hoe ze dit ook kunnen doen omdat er hierin nog weinig aanbod was en ik zeker weet dat ik fotografen hierbij heel goed kan helpen! Via deze link vind je meer informatie over de cursus die ik geef.

 

Samen met mijn gezin

Volg je mij al op instagram?