Reviews

Renco & Renate

WAUW WAUW WAUW. Wat prachtig! We zijn echt aan het huilen bij het zien van de foto's! Toen ik 1 foto op de app kreeg en deze vluchtig zag dacht ik eerst dat het een pinterest foto was. En toen zag ik dat we het zelf waren, wauw!
We kregen heel veel leuke reacties van onze vrienden en familie over jou. Iedereen zei: wie is dat joh, wat een leuke vrouw is dat, zo gezellig en lief! 

Danny & Titisa

FAN-TAS-TISCH! We zijn echt zo zo zo zo blij met jou Sandra. We zitten helemaal weg te smelten bij het kijken van de foto's! Je hebt precies vastgelegd zoals wij zijn. 

Sten & Josje

Sandra was de hele dag aanwezig op onze bruiloft en wist precies wat we wilden! Ook hebben we een pre weddingshoot bij haar afgenomen, supertof! Het zijn prachtige foto's geworden!

Marijn & Sarah

Wauw! Wat een ontzettend gave foto's! Iedereen vindt ze echt geweldig! We zijn heel blij dat je onze trouwdag hebt vastgelegd. Precies zoals we zijn, heel erg bedankt Sandra!

Investering


Je boekt mij als fotograaf op jullie bruiloft voor het starttarief van 
€1550,-
Dit is inclusief 6 uur fotografie en een 20x20 foto album.
‚Äč
Wil je mij langer boeken? Dat kan uiteraard! Kies dan voor het Exclusive pakket, dan ben ik er de hele dag bij! 
Vul hieronder het contact formulier in, dan laat ik je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag en stuur ik mijn trouwbrochure toe.

 

Brochure ontvangen en beschikbaarheid checken?

Benieuwd of ik beschikbaar ben? Vul onderstaand formulier in en wie weet zien we elkaar snel!

Maarten & Kellie

Erik-Jan & Inge