Cursus  "Verkopen via instagram"

 

Als fotograaf weet je dat het verkopen van shoots een belangrijk onderdeel is van je bedrijf. Maar hoe doe je dat op een effectieve manier via Instagram? Met deze cursus leer je alles wat je nodig hebt om succesvol te verkopen via Instagram.

Cursus Verkopen via Instagram voor fotografen

In deze cursus ga je leren 👇🏻

👉🏻 Hoe je Stories maakt die boekingen opleveren

👉🏻 Hoe je CTA's (Call to Actions) succesvol inzet

👉🏻 Hoe je jouw aanbod slim neerzet

👉🏻 Hoe jij jouw ideale klant bepaalt en waarom dit belangrijk is

👉🏻 Waarom jouw mindset van invloed is op jouw succes

 


Bij het aanschaffen van de cursus ontvang je een online werkboek🤩 en een aanbod tool (DEZE IS FANTASTISCH), zodat je direct aan de slag kunt met het toepassen van alles wat ik jou leer. Na het volgen van de cursus voel je je zelfverzekerd in het verkopen. Je hebt een helder beeld van jouw ideale klant en je verkoopt vele malen makkelijker jouw shoots via Instagram! 🥳

Ik heb het verkopen via Instagram mezelf zo eigen gemaakt, dat het voor mij geen moeite meer kost om een story op te nemen of om een goeie post te schrijven. Wat resulteert in meer en meer klanten, en daarbij de omzetten waarvan ik in het begin alleen nog maar van kon dromen! Dit gun ik iedereen! En ik weet dat het mogelijk is. Dat is de reden dat ik deze cursus heb gemaakt.

Deze cursus is voor jou als:

💵 Je nog niet de omzet haalt die je zou willen

👉🏻 Je onzeker bent over hoe je jouw verhaal effectief kunt vertellen via Instagram.

🤷🏼‍♀️ Je geen idee hebt hoe en wanneer je CTA's (Call to Actions) moet inzetten die zorgen voor interactie en meer verkopen.

💭Je geen idee hebt hoe je jouw aanbod goed in de markt zet en de juiste prijzen moet bepalen.

🧐 Je denkt dat je niet kunt verkopen of dat het verkopen via Instagram voor jouw niet is weggelegd.

🤔 Je nog geen beeld hebt van wie jouw ideale klant is en hoe je deze klant kunt bereiken om zo je omzet te verhogen en je agenda te vullen.

 

 

Dit is voor jou als je verlangt naar een hogere omzet, meer klanten binnen halen, op een manier die je je helemaal eigen gaat maken.

We beginnen met jouw mindset. Hoe denk jij over jezelf? Over geld? Over verkopen? En wie is nou jouw ideale klant?

Daarna ga jij een geniaal - al zeg ik het zelf - aanbod tool invullen waaruit je direct af kunt lezen wat jouw omzet gaat zijn aan de hand van de acties die jij hieraan hangt.

Ik ga je leren hoe je op een natuurlijke en authentieke manier op camera over komt en dat jij je shoots makkelijker kan verkopen via Instagram.

En dit zonder dat het "verkoperig" overkomt.

 

 

 

Na het volgen van de cursus:

🤩 Kun je zelfverzekerd verkopen via Instagram.

😏 Heb je een duidelijk beeld van wie jouw ideale klant is en hoe je deze klant kunt bereiken.

🥳Kun je effectief jouw verhaal vertellen via Instagram Stories wat zorgt voor meer bereik en meer verkopen door Stories op een verhalende manier over te brengen.

🔥Weet jij hoe en wanneer je CTA's moet inzetten en waarom dit zo belangrijk is.

💵 Hoe jij jouw aanbod goed in de markt kunt zetten en de juiste prijzen kunt bepalen die tegelijkertijd zorgen voor meer omzet. Want jij hebt jouw complete jaar ingevuld in de marketing tool die gaat zorgen voor het behalen van doelen en een hogere winst!

 

 

Voor nu verkoop ik de cursus met een mega mega mega vette korting van maar liefst €100,- !!

Waarom? Zie het als een introductie korting. Maak kennis met mij en mijn expertise.

Deze early bird korting geldt niet voor eeuwig.

Dus zorg ervoor dat jij van deze korting gebruik maakt!

 

De Cursus " Verkopen via instagram" is nu slechts

 €197,-

 

🤩🤩🤩

 


Verkopen via Instagram kan een uitdaging zijn, maar met deze cursus zet je de eerste stap naar een succesvolle onderneming en een heleboel te gekke klanten! YAY ðŸ¥³ Hou mijn Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven en om gratis tips te blijven ontvangen! 🤩

De cursus is direct te volgen! Na het aanschaffen van de cursus ontvang jij in je mail je inlog gegevens voor in de huddle!