Familie shootDe tijd gaat snel! Veel te snel! De reden om jullie gezin of familie vast te leggen. Ik fotografeer jullie tijdens fijne speel en knuffel momenten. Op een niet geposeerde maar juist pure manier. Dit kan op een mooie buiten locatie of juist bij jullie thuis. Een blijvende herinnering voor altijd! 

Tijdens een familie shoot met de complete familie maak ik ook foto's van alle gezinnen apart of bijvoorbeeld de kinderen met opa en oma.''Een reportage van jouw waardevolste bezit
.''


Familie shoot €279

  •  1 uur fotografie
  • Inclusief 15 beelden 
  • Kies zelf je favoriete foto's!
  • De mogelijkheid om foto's bij te bestellen voor €7,50 per foto
  • De shoot vind plaats op 1 gekozen locatie
  • Vanaf 30 extra foto's ontvang je een gratis verrassing album.

 

 Je hebt een shoot geboekt. En nu?


Nadat we de fotoshoot hebben ingepland ontvang je van mij via de mail een e-book met handige tips om je voor te kunnen bereiden op de fotoshoot. We bespreken welke locatie bij jullie past en geef ik jullie stijladvies zodat alles samen een mooi geheel wordt.

Staat er een buiten shoot gepland en is het weer die dag erg slecht? Dan gaan we alsnog naar binnen of verplaatsen we in overleg de afspraak naar een andere dag.

 

Na de fotoshoot

Binnen 3 weken ontvang je de volledige reportage met een link naar een afgesloten online galerij. Hier maken jullie je keuze in foto's door de foto's in de galerij te 'liken'. Deze favorietenlijst kun je met mij delen en daarna ontvang je de factuur. Zodra de factuur betaald is ontvang je jullie favorieten in een online galerij. Vanuit de galerij kun je de foto’s downloaden. De foto’s worden geleverd in hoge resolutie zonder watermerk.

 

Reiskosten

Tarieven zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 50 km vanaf 7841 GP Sleen. Daarna €0,29 per km.

 


Wil jij ook een shoot boeken?