De tijd gaat snel! Veel te snel! De reden om jullie gezin vast te leggen. Ik fotografeer jullie tijdens fijne speel en knuffel momenten. Op een niet geposeerde maar juist pure manier. Dit kan op een mooie buiten locatie of juist bij jullie thuis. Een blijvende herinnering voor altijd! 

Het liefst fotografeer ik met golden hour, het laatste uur voordat de zon ondergaat OF met zonsopkomst.'' Een reportage van jouw waardevolste bezit
.''


______________________________________________________________

Gezinsshoot €229,-

  •  1 uur fotografie
  •  2-6 personen ( of een gezin uit 1 huishouden )
  • Inclusief 15 beelden 
  • Kies zelf je favoriete foto's!
  • De mogelijkheid om foto's bij te bestellen voor €7,50 per foto
  • De shoot vindt plaats op 1 gekozen locatie
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van mijn client closet
  • Vanaf 30 gekozen beelden ontvang je een gratis luxe album voorzien van 30 foto's!

 

 

______________________________________________________________

Je hebt een shoot geboekt. En nu?

Nadat we de fotoshoot hebben ingepland ontvang je van mij via de mail een e-book met handige tips om je voor te kunnen bereiden op de fotoshoot. We bespreken welke locatie bij jullie past en geef ik jullie stijladvies zodat alles samen een mooi geheel wordt.

Staat er een buiten shoot gepland en is het weer die dag erg slecht? Dan gaan we alsnog naar binnen of verplaatsen we in overleg de afspraak naar een andere dag.

 

Na de fotoshoot

Binnen 3 weken ontvang je de volledige reportage met een link naar een afgesloten online gallery. Hier maken jullie je keuze in foto's door de foto's in de galerij te 'liken'. Deze favorietenlijst kun je met mij delen en daarna ontvang je de factuur. Zodra de factuur betaald is ontvang je jullie favorieten in een online galerij. Vanuit de galerij kun je de foto’s downloaden. De foto’s worden geleverd in hoge resolutie zonder watermerk.

 

Reiskosten

Tarieven zijn inclusief reiskosten binnen een straal  van 50 km vanaf 7841 GP Sleen. Daarna €0,29 per km.

 

"

Sandra is echt een super goede fotograaf. Ik heb vaker shoots gedaan, maar ik heb nog nooit zoveel complimenten gehad als nu. Sandra liet ons gewoon lekker ons gang gaan op het strand en hierdoor heb je dus helemaal niet door dat zij aanwezig is. Dit vonden wij heel prettig, wat dan krijg je hele spontane foto's. Ook deed Sandra super lief naar de kinderen, waardoor zij zich ook op hun gemak voelden. Wij vinden Sandra echt een topper en wij zouden haar zeker iedereen aanraden! Als wij nog een keer een shoot gaan doen, dan doen we dit zeker weer bij Sandra!
Marcella

_______________

Wil jij ook een
gezinsshoot
boeken?
_______________