LOVESHOOTJullie liefde voor elkaar!  De reden om dit moment vast te leggen. Ik fotografeer jullie tijdens fijne knuffel momenten en zorg voor heel veel lol tijdens de shoot. Op een niet geposeerde maar juist pure manier. Een blijvende herinnering voor altijd! 

En gaan jullie binnenkort trouwen? Hoe gaaf is het dan om deze foto's te laten maken en te gebruiken tijdens jullie bruiloft als aankleding of om te gebruiken op jullie uitnodiging/save the date kaart!'' Jullie liefde voor elkaar, voor eeuwig vastgelegd.''


Loveshoot €249,-

  •  1 uur fotografie
  •  2 personen
  • Inclusief 15 beelden 
  • Kies zelf je favoriete foto's!
  • De mogelijkheid om foto's bij te bestellen voor €7,50- per foto
  • De shoot vindt plaats op 1 gekozen locatie

 

 

Werkwijze
Nadat we de fotoshoot hebben ingepland ontvang je van mij via de mail een e-book met handige tips om je voor te kunnen bereiden op de fotoshoot. We bespreken welke locatie bij jullie past en geef ik jullie stijladvies zodat alles samen een mooi geheel wordt.
Staat er een buiten shoot gepland en is het weer die dag erg slecht? Dan gaan we alsnog naar binnen of verplaatsen we in overleg de afspraak naar een andere dag.

 

Na de fotoshoot

Binnen 3 weken ontvang je de volledige reportage met een link naar een afgesloten online galerij. Hier maken jullie je keuze in foto's door de foto's in de galerij te 'liken'. Deze favorietenlijst kun je met mij delen en daarna ontvang je de factuur. Zodra de factuur betaald is ontvang je jullie favorieten in een online galerij. Vanuit de galerij kun je de foto’s downloaden. De foto’s worden geleverd in hoge resolutie zonder watermerk.

 

Reiskosten

Tarieven zijn inclusief reiskosten binnen een straal  van 40 km vanaf 7841 GP Sleen. Daarna 

 Wil jij ook een loveshoot boeken?