Newborn shootMet alle liefde kom ik graag bij jullie thuis om in ongedwongen sfeer jullie als gezin vast te leggen. Ik volg graag het dagelijkse ritme van de baby zodat de fotoshoot voor iedereen ontspannen verloopt. Ik gebruik geen flitsers en maak enkel gebruik van daglicht.

Ik neem ruim de tijd, heb geen haast en jullie hoeven alleen maar heerlijk te genieten van elkaar. Ondertussen maak ik prachtige foto's zodat ik voor jullie een blijvende herinnering kan creëren waar jullie met heel veel liefde naar terug kunnen kijken. Geen poespas en geposeerde houdingen, maar details, baby gaapjes en de liefde tussen jullie.

Ik adviseer om de newbornshoot plaats te laten vinden wanneer jullie kleintje 1 tot 3 weken oud is. Gaat jullie voorkeur uit naar een later moment? Dit is natuurlijk ook mogelijk!

Ik noteer de uitgerekende datum in mijn agenda. Zodra jullie kindje geboren is plannen we een datum voor de shoot.''Een reportage van jouw waardevolste bezit
.''Newbornshoot €299

  •  1,5 uur fotografie
  • Inclusief 15 beelden 
  • Kies zelf je favoriete foto's!
  • De mogelijkheid om foto's bij te bestellen
  • De shoot vind plaats op 1 gekozen locatie

 

 
Na het boeken van een shoot... :)


Nadat we de fotoshoot hebben ingepland ontvang je van mij via de mail een e-book met handige tips om je voor te kunnen bereiden op de fotoshoot. We bespreken welke locatie bij jullie past en geef ik jullie stijladvies zodat alles samen een mooi geheel wordt.

Staat er een buiten shoot gepland en is het weer die dag erg slecht? Dan gaan we alsnog naar binnen of verplaatsen we in overleg de afspraak naar een andere dag.

 

Na de fotoshoot

Binnen 3 weken ontvang je de volledige reportage met een link naar een afgesloten online galerij. Hier maken jullie je keuze in foto's door de foto's in de galerij te 'liken'. Deze favorietenlijst kun je met mij delen en daarna ontvang je de factuur. Zodra de factuur betaald is ontvang je jullie favorieten in een online galerij. Vanuit de galerij kun je de foto’s downloaden. De foto’s worden geleverd in hoge resolutie zonder watermerk.

 

Reiskosten

Tarieven zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 50 km vanaf 7841 GP Sleen. Daarna €0,29 per km.

 


Wil jij ook een newbornshoot boeken?