Tijdens mijn zwangerschap heb ik werkelijk op ieder moment foto's gemaakt van mijn groeiende buik. Zo leuk om dit later terug te kunnen kijken.

9 maanden lijkt lang. Maar echt, het is zo voorbij! Vergeet niet om dit bijzondere moment in je leven te laten vereeuwigen!

Met alle liefde leg ik dit bijzondere moment voor je vast. Ik zal je tijdens de fotoshoot zoveel mogelijk op je gemak proberen te stellen zodat we samen veel mooie foto's kunnen gaan maken.
Tijdens de shoot zal ik je/jullie gaan begeleiden, dus maak je niet druk over hoe je op de foto moet staan. Ik zorg ervoor dat het allemaal goed komt! 

 

Het mooiste moment voor een zwangerschapsshoot is wanneer je tussen de 32 en 37 weken zwanger bent. 

Zwangerschapsshoot

 

  •  1 uur fotografie
  •  2-6 personen ( of een gezin uit 1 huishouden )
  • Inclusief 15 beelden 
  • Kies zelf je favoriete foto's!
  • De mogelijkheid om foto's bij te bestellen voor €7,50 per foto
  • De shoot vindt plaats op 1 gekozen locatie
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van mijn client closet
  • Vanaf 30 gekozen beelden ontvang je een gratis luxe album voorzien van 30 foto's!

Nadat we de fotoshoot hebben ingepland ontvang je van mij via de mail een e-book met handige tips om je voor te kunnen bereiden op de fotoshoot. We bespreken welke locatie bij jullie past en geef ik jullie stijladvies zodat alles samen een mooi geheel wordt.

Staat er een buiten shoot gepland en is het weer die dag erg slecht? Dan gaan we alsnog naar binnen of verplaatsen we in overleg de afspraak naar een andere dag.

 

Na de fotoshoot

Na de shoot ontvangen jullie binnen 48 uur een preview en de factuur in je mailbox. Binnen 2 weken ontvang je de volledige reportage met een link naar een afgesloten online galerij. Hier kun je de foto’s downloaden. De foto’s worden geleverd in hoge resolutie zonder watermerk.

 

Auteursrecht

Tenzij dit voorafgaand aan de shoot duidelijk kenbaar wordt gemaakt, betekent het boeken van een fotoshoot ook dat je mij toestemming geeft om de door mij gemaakte foto’s te gebruiken op mijn website en social media kanalen. 

Voor foto’s waarop geen gezichten herkenbaar zijn behoud ik ten alle tijden het auteursrecht. Denk hierbij aan sfeerfoto’s, omgevingsfoto’s of close-up van bijvoorbeeld een zwangere buik of handjes en voetjes bij een newborn.

 

Reiskosten

Tarieven zijn inclusief reiskosten

_______________

Wil jij ook een
zwangerschapsshoot
boeken?
_______________