Wauw je bent zwanger! Het is super bijzonder om jouw prachtige buik vast te leggen. Ik fotografeer jou in alle rust. Eventueel met je partner. We zullen een aantal poses vastleggen maar ook heerlijke spontane momenten creeeren. Dit kan op een mooie buiten locatie of juist bij jullie thuis. Een blijvende herinnering voor altijd! 

Het liefst fotografeer ik met golden hour, het laatste uur voordat de zon ondergaat. '' Een reportage van een bijzonder moment in jouw leven
.''


Zwangerschapsshoot €229,-

  •  1 uur fotografie
  • Inclusief 15 beelden 
  • Kies zelf je favoriete foto's!
  • De mogelijkheid om foto's bij te bestellen voor €7,50 per foto
  • De shoot vindt plaats op 1 gekozen locatie
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van mijn client closet
  • Vanaf 30 gekozen beelden ontvang je een gratis luxe album voorzien van 30 foto's!

 

 

Je hebt een shoot geboekt, en nu?

Nadat we de fotoshoot hebben ingepland ontvang je van mij via de mail een e-book met handige tips om je voor te kunnen bereiden op de fotoshoot. We bespreken welke locatie bij jullie past en geef ik jullie stijladvies zodat alles samen een mooi geheel wordt.

Staat er een buiten shoot gepland en is het weer die dag erg slecht? Dan gaan we alsnog naar binnen of verplaatsen we in overleg de afspraak naar een andere dag.

 

Na de fotoshoot

Binnen 3 weken ontvang je de volledige reportage met een link naar een afgesloten online galerij. Hier maken jullie je keuze in foto's door de foto's in de galerij te 'liken'. Deze favorietenlijst kun je met mij delen en daarna ontvang je de factuur. Zodra de factuur betaald is ontvang je jullie favorieten in een online galerij. Vanuit de galerij kun je de foto’s downloaden. De foto’s worden geleverd in hoge resolutie zonder watermerk.

 

Social media

Tenzij dit voorafgaand aan de shoot duidelijk kenbaar wordt gemaakt, betekent het boeken van een fotoshoot ook dat je mij toestemming geeft om de door mij gemaakte foto’s te gebruiken op mijn website en social media kanalen. 

 

Reiskosten

Tarieven zijn inclusief reiskosten binnen een straal  van 40 km vanaf 7841 GP Sleen. Daarna 

 

"

_______________

Wil jij ook een
zwangerschapsshoot
boeken?
_______________